Privatlivspolitik

Introduktion

Made Inc AB (”Made Inc”), 559209–4998, behandler dine personoplysninger med største omhu, og er påpasselige med at værne om dine personoplysninger. Derfor har vi udarbejdet denne privatlivspolitik, hvor vi så tydeligt som muligt beskriver, hvordan vi blandt andet behandler dine personoplysninger og cookies. Personoplysninger er enhver form for information, der direkte eller indirekte kan henføres til bestemte personer, som eksempelvis navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Made Inc overholder alle gældende love, og al behandling af personoplysninger sker med udgangspunkt i EU’s databeskyttelsesforordning, GDPR (EU) 2016/679. Du kan læse mere om forordningen på den danske tilsynsmyndigheds hjemmeside www.datatilsynet.dk.

Den dataansvarlige er Made Inc, 559209–4998, Vitmossevägen 2, 555 93 Jönköping, Sverige. Du kan kontakte os vedrørende privatlivs- og databeskyttelse via vores kontaktformular eller på e-mail info@madestickers.com.

 

Privatlivspolitik

  • Behandling af dine personoplysninger

Dine oplysninger kan være opbevaret hos os, hvis du har været ansat af os, har indgået en kontrakt, har et kunde-/leverandørrelation og/eller du har været i kontakt med os og i visse tilfælde, fordi vi har modtaget oplysningerne fra tredjepart. Retsgrundlaget for behandlingen er opfyldelse af kontrakter, retlig forpligtelse, interesseafvejning og i visse tilfælde samtykke.

Vi behandler dine personoplysninger til kontraktmæssige formål, mulighed for at kontakte dig, sikker identifikation, opfylde dine eller vores retlige forpligtelser, give mulighed for at tilbyde og opfylde alle vores services over for dig.

Når du har bestilt en vare hos os, bruger vi dine personoplysninger til at sende vigtig information om dine bestilte varer eller tilbud, knyttet til dine varer. Sådanne meddelelser bliver sendt til den e-mailadresse, som er angivet i forbindelse med ordren.

 

  • Deling af dine personoplysninger

Dine oplysninger lagres i en eller flere databaser, der hostes af tredjeparter, som befinder sig i EU. Disse tredjeparter bruger ikke og har ikke adgang til dine personoplysninger til andre formål end dem, der er angivet samt til at udføre cloud-tjenester og lagringstjenester. Vi sælger ikke personoplysninger til nogen og deler kun personoplysninger med tredjeparter, som letter leveringen af vores tjenester, som for eksempel underleverandører, for hvilke vi er ansvarlige.

Vi deler ikke på anden måde dine personoplysninger med tredjeparter, medmindre; (i) du anmoder om det eller accepterer det; (ii) oplysninger videregives for at overholde loven, opfylde en kontrakt, vi har med dig, eller beskytte vores rettigheder, ejendom eller sikkerhed for tjenesten, eller andre brugere eller vores medarbejdere; (iii) at imødegå nød- eller force majeure-hændelser; (iv) til at behandle tvister, krav eller til at reagere på personer, der handler på deres vegne.

 

  • Sikkerhed for dine personoplysninger

For at beskytte integriteten i dine personoplysninger træffer vi passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Vi opdaterer og tester løbende vores sikkerhedsteknologi og begrænser adgangen til persondata til de medarbejdere, der har brug for dem til at udføre deres arbejde. Derudover uddanner vi vores medarbejdere om vigtigheden af fortrolighed og bevarer integriteten og sikkerheden af dine oplysninger. Vi forpligter os the passende disciplinære foranstaltninger for at håndhæve vores medarbejderes ansvar for privatlivets fred.

  • Dine rettigheder

Du bedes straks kontakte os, hvis du mener, at der er oplysninger om dig, som er forkerte eller misvisende. Du kan også meddele os, om du på nogen måde vil begrænse håndteringen af dine personoplysninger, gøre indsigelse mod behandlingen eller få personoplysninger slettet (med forbehold for visse undtagelser). Hvor det er teknisk muligt, overfører vi dine personoplysninger til dig eller overfører dem direkte til en anden ansvarlig efter anmodning fra dig. 1 gang årligt kan du også omkostningsfrit anmode om: formålene med behandlingen; kategorier af personoplysninger; hvem der, uden for Made Inc, har modtaget personoplysninger fra os; hvilken kilde oplysningen har (hvis du ikke har givet den direkte til os); og hvor længe dine personoplysninger bliver opbevaret. Made Inc svarer på din anmodning senest 30 dage efter anmodningen er modtaget. For at gøre brug af ovenstående rettigheder bedes du udfylde vores kontaktformular for at komme i kontakt med os eller sende en e-mail til info@madestickers.com

 

  • Opbevaring af personoplysninger

Dine personoplysninger opbevares ikke længere end nødvendigt, og følger klare udtyndingsrutiner. Personoplysninger behandles på forskellige tidspunkter for at give mulighed for at opfylde vores retlige forpligtelser eller for at kunne tilbyde så god en service som muligt. Information om opbevaringstid gives ved initiering af behandlingen, og hvis du har spørgsmål om behandlingstid, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på e-mail info@madestickers.com, så giver vi dig mere information.

 

  • Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der bliver gemt på computeren første gang du besøger websitet. Cookies bruges på mange websites for at give en besøgende tilgang til forskellige funktioner. Det er muligt at bruge information i en cookie for at følge, hvordan brugeren surfer.

De findes to typer cookies Den ene fil gemmer en fil på din computer i længere tid. Den bruges eksempelvis til funktioner, der informerer om, hvad der er nyt, siden brugerens senest besøgte det aktuelle website. Den anden type kaldes sessionscookies. I den tid, du surfer på en side, lagres denne cookie midlertidigt i computerens hukommelse, eksempelvis for at holde styr på, hvilket sprog du har valgt. Sessionscookies lagres ikke i længere tid på computeren, men Made Inc bruger cookies for at gemme statistik og for at kunne følge den besøgendes adfærd på websitet. Websitet kan godt bruges uden cookies. Hvis du vil slå cookies fra, gør du det under indstillinger i din webbrowser.

Made Inc bruger:

Google Analytics

  • Made Inc bruger Google Analytics med at formål at indsamle webstatistikker og forstå brugeradfærden for bedre at kunne forme vores indhold på websitet.

 

Ytterligare information

Vi erkender, at databeskyttelse og spørgsmål om privatlivets fred er et langsigtet ansvar, hvorfor vi fra tid til anden kan opdatere denne privatlivspolitik, når vi udvikler vores behandling af personoplysninger eller vedtager nye politikker på området.

EU’s databeskyttelsesforordning og andre landes love om personoplysninger giver særlige rettigheder for registrerede. En god forklaring på disse finder du på Datatilsynets hjemmeside. Hvis du mener, at vi på nogen måde har behandlet dine personoplysninger forkert, kan du henvende dig til dt@datatilsynet.se.