Tietosuojaseloste

Johdanto

Made Inc AB (jäljempänä Made Inc), 559209–4998, suhtautuu yksityisyyden suojaan ja tietosuojaan äärimmäisen vakavasti. Siksi haluamme tässä tietosuojaselosteessa kertoa, millä tavoin käsittelemme henkilötietojasi. Henkilötieto on tieto, jonka perusteella voi suoraan tai epäsuorasti tunnistaa yksittäisen henkilön. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi nimi, puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite. Made Inc noudattaa kaikkia sovellettavia lakeja ja käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen, GDPR:n (EU) 2016/679 mukaisesti. Voit lukea lisää asetuksesta Ruotsin valvontaviranomaisen verkkosivuilta osoitteesta www.datainspektionen.se.

Rekisterinpitäjä on Made Inc, 559209–4998, jonka osoite on Vitmossevägen 2, 555 93 Jönköping. Yksityisyyden suojaa ja tietosuojaa koskevissa asioissa voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen info@madestickers.com.

 

Tietosuojaseloste

  • Henkilötietojen käsittely

Tietojasi voi olla tallennettuna meille siinä tapauksessa, että olet ollut työntekijämme, olet tehnyt sopimuksen kanssamme, sinulla on asiakas- tai toimittajasuhde ja/tai olet ollut yhteydessä meihin ja joissain tapauksissa sen takia, että olemme saaneet tiedot kolmansilta osapuolilta. Käsittelyn oikeudellisena perustana on sopimusten täyttäminen, lakisääteinen velvoite, intressien vertailu ja joissain tapauksissa suostumus.

Käsittelemme henkilötietojasi sopimusten takia, voidaksemme ottaa sinuun yhteyttä, tunnistaaksemme sinut varmuudella, täyttääksemme sinun tai meidän oikeudelliset velvoitteet, tarjotaksemme sinulle palvelujamme ja suorittaaksemme kaikki palvelumme sinulle.

Kun olet tilannut meiltä tuotteen, käytämme henkilötietojasi lähettääksemme tärkeitä tietoja tilatuista tuotteista tai tuotteisiimme liittyviä tarjouksia. Tällaiset postitukset lähetetään tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

 

  • Henkilötietojen luovuttaminen

Henkilötiedot tallennetaan yhteen tai useampaan tietokantaan, jota isännöi EU:n alueella sijaitseva kolmas osapuoli. Nämä kolmannet osapuolet eivät käytä henkilötietoja tai pääse niihin käsiksi missään muussa tarkoituksessa kuin annetuissa ja suorittaakseen pilvi- ja tallennuspalveluja. Emme myy henkilötietoja kenellekään ja luovutamme henkilötietoja vain kolmansille osapuolille, jotka helpottavat palvelujemme tarjoamista, kuten alihankkijoille, joista olemme vastuussa.

Luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain, (i) jos sinä pyydät sitä tai hyväksyt sen, (ii) jos tietoja luovutetaan lain noudattamiseksi, kanssasi tehdyn sopimuksen noudattamiseksi tai suojataksemme oikeuksiamme, omaisuuttamme tai palvelun, muiden käyttäjien tai työntekijöidemme turvallisuutta, (iii) hätä- tai force majeure -tilanteiden käsittelemiseksi tai (iv) riitojen ja vaatimusten käsittelemiseksi tai vastataksemme sinun puolestasi toimiville henkilöille.

 

  • Henkilötietojen tietoturva

Henkilötietojen yksityisyyden suojaamiseksi käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia suojatoimia. Päivitämme ja testaamme jatkuvasti tietoturvatekniikkaamme, ja henkilötietoihin pääsevät käsiksi vain ne työntekijät, jotka tarvitsevat tietoja työnsä suorittamiseen. Lisäksi koulutamme työntekijöitämme salassapidon tärkeydestä ja säilytämme tietojen yksityisyyden ja tietoturvan. Mikäli työntekijämme ei noudata vastuutaan yksityisyyden säilyttämisestä, ryhdymme asianmukaisiin kurinpitotoimiin.

 

  • Oikeutesi

Jos epäilet, että jokin sinua koskeva tieto on virheellinen tai harhaanjohtava, ota meihin yhteyttä välittömästi. Voit myös ilmoittaa meille, jos haluat rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä jollain tavalla, vastustaa käsittelyä tai poistaa tiedot (tietyin poikkeuksin). Jos on teknisesti mahdollista, luovutamme henkilötiedot pyyntösi jälkeen sinulle tai toimitamme ne suoraan toiselle vastuulliselle taholle. Voit myös kerran vuodessa pyytää maksutta tietoa seuraavista: käsittelyn tarkoitukset, henkilötietojen kategoriat, kuka Made Inc:n ulkopuolinen henkilö on vastaanottanut henkilötietoja Made Inc:ltä, mistä lähteestä tieto on peräisin (jos et ole antanut sitä suoraan meille) ja kuinka kauan henkilötietojasi on säilytetty. Made Inc vastaa pyyntöösi viimeistään 30 päivän kuluttua pyynnön vastaanottamisesta. Jos haluat käyttää edellä mainittuja oikeuksia, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@madestickers.com.

 

  • Tietojen säilytys

Henkilötietoja säilytetään vain välttämätön aika, ja säilytyksessä noudatetaan selviä valikointikäytäntöjä. Tietoja käsitellään eri ajanjaksoina, jotta voimme täyttää oikeudelliset velvoitteemme tai tarjota mahdollisimman hyvää palvelua. Tietoa säilytysajasta annetaan käsittelyn aloittamisen yhteydessä. Jos sinulla on kysyttävää käsittelyajasta, voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@madestickers.com, niin kerromme asiasta lisää.

 

  • Eväste

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivusto pyytää saada tallentaa vierailijan tietokoneelle. Evästeitä käytetään monilla verkkosivustoilla, jotta vierailija pääsee käyttämään eri toimintoja. Evästeen tallentamien tietojen avulla on mahdollista seurata käyttäjän toimintaa.

Evästeitä on kahdentyyppisiä. Toinen evästetyyppi tallentaa tiedoston tietokoneelle pitkäksi ajaksi. Sitä käytetään esimerkiksi toiminnoissa, jotka kertovat, mitä uutta on tullut sen jälkeen, kun käyttäjä viimeksi vieraili kyseisellä sivustolla. Toista evästetyyppiä kutsutaan istuntoevästeeksi. Istuntoeväste tallennetaan tilapäisesti tietokoneen muistiin siksi ajaksi, kun vierailija on sivustolla, jotta esimerkiksi valittu kieli pysyy samana. Istuntoevästeitä ei tallenneta tietokoneeseen pitkäksi ajaksi, vaan Made Inc käyttää evästeitä tilastotietojen tallentamiseen ja voidakseen seurata, miten kävijä on vuorovaikutuksessa sivuston kanssa. Sivustoa voi hyvin käyttää myös ilman evästeitä. Jos haluat estää evästeiden käytön, muuta selaimesi asetuksia.

Made Inc:n käyttämä

Google Analytics

  • Made Inc käyttää Google Analytics -ohjelmaa keräämään verkkotilastoja, jotta yritys ymmärtää kävijöiden käyttäytymistä ja osaa siten paremmin muokata verkkosivuston sisältöä.

 

  • Muuta tietoa

Ymmärrämme, että tietosuoja ja yksityisyyskysymykset ovat pitkäaikainen vastuu. Siksi saatamme ajoittain päivittää tätä tietosuojaselostetta, kun kehitämme henkilötietojen käsittelyä tai otamme käyttöön uusia käytäntöjä.

Euroopan unionin tietosuoja-asetus ja muiden maiden henkilötietolait antavat rekisteröidyille henkilöille erityisiä oikeuksia. Ne on selitetty Ruotsin valvontaviranomaisen Datainspektionin verkkosivuilla. Jos olet sitä mieltä, että olemme käsitelleet henkilötietojasi jollain tavoin virheellisesti, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen datainspektionen@datainspektionen.se.